Visuele poster

Is je visie nog niet helder, maar een woordenbrei? Dan brengen we daar samen helderheid in. Na een gesprek, teken ik de visie (digitaal) op een poster. Zo'n poster ziet er niet alleen leuk uit, het lokt ook dialoog uit.

Verslag Open huis ZRCN 2019

Wil je aan het eind van een event een tastbare herinnering? Of een verslag van een belangrijke vergadering?Zet me in als procesbegeleider en life tekenaar tegelijk.

Teken je fit

Startworkshop. Ontdek je eigen talent en plezier in tekenen. Met de aangereikte technieken, leer je gedachten, woorden en objecten omzetten in een visueel beeld. En zie het resultaat. Daar word je blij van. Je komt in beweging.

Tekenen leren van elkaar

Tekenen leer je door te doen en de kunst af te kijken bij elkaar. In de workshop/cursus nodig ik je uit om krabbels te delen en elkaar feedback te geven. Daarmee stimuleer je elkaar en worden we allemaal betere tekenaars van.

Onderwijs in tekenen

Tekenen is een communicatiemiddel van de toekomst. Het omzetten van ingewikkelde gedachten en processen in simpele en krachtige beelden, is een belangrijke vaardigheid die elk kind en elke volwassene kan en moet leren. Wil je hier in je onderwijs een begin mee maken? In deze cursus leer je eerst zelf te visualiseren. Vervolgens ontwikkelen we toepassingen voor het onderwijs in de klas en op school.

Visualiseren bij procesbegeleiding

Hulp nodig bij het ontrafelen van ingewikkelde processen en teaminteracties? Als procesbegeleider neem ik graag de stift ter hand om tot de kern te komen. Desgewenst kan ik na de sessie de opbrengst verwerken tot een aantrekkelijke poster.